Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده پیشکسوت پیشنهاد کرد به شعار بخوانیم، بفهمیم و بگوییم، خواب ببینیم اضافه شود و گفت: زمانی به کتاب های ژول ورن می خندیدند اما بعدها تمام آرزوها و رویاهای او اتفاق افتاد.

به گزارش خبرنگار شبستان، اختتامیه مسابقات کتابخوانی بخوانیم، بفهمیم و بگوییم عصر امروز با حضور نیکنام حسینی‌پور مدیرعامل موسسه خانه کتاب، نویسندگانی همچون فرهاد حسین زاده، عموزاده خلیلی، دکتر سپیده خلیلی و جعفر ابراهیمی به همت موسسه خانه کتاب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این مراسم، فریدون عموزاده خلیلی خطاب به بچه ها گفت: شما که آنقدر کتاب خواندید آیا آرزو کردید که خودتان کتاب بنویسید و نویسنده شوید، پیشنهاد می کنم به شعار بخوانیم، بفهمیم، بگوییم، خواب ببینیم اضافه شود.

 

عموزاده خلیلی اظهار داشت: به یاد دارم زمانی که بچه بودم کتابخانه فاصله زیادی تا خانه ما داشت. کتابخانه کانون تازه درست شده بود و ما تا آن موقع کتاب رنگی ندیده بودیم. به عشق کتاب گرفتن از خانه راهی کانون می شدم چون کتاب ها نو بودند مدام آنها را بو می کردم. به یاد دارم یک روز کتابی با عنوان گربه چکمه پوش را امانت گرفتم، اسم کتاب و عکس هایش برایم عجیب بود، از خستگی خوابم برد، در خواب دیدم که با گربه چکمه پوش هستم و ماجراهایی برای من و او اتفاق افتاد، از خواب بیدار شدم و شروع کردم به نوشتن خوابم، از آنجا من نویسنده شدم زیرا فکر کردم هر خیال، آرزو و رویایی را باید بنویسم. در داستان های خودم به خیلی از آرزوهایم رسیدم، اینطور نیست که همه داستان ها رویایی باشد. خیلی از مسایل که در داستان ها هست در واقعیت اتفاق افتاده است.

 

این نویسنده پیشکسوت کودک و نوجوان با اشاره به آثار ژول ورن یادآور شد: ژول ورن رویا، خیالات و آرزوهای خود را نوشت، کتاب هایی همچون 20 هزار فرسنگ زیر دریا، سفر به ماه، 80 روز دور دنیا را نوشت، آن موقع به ژول ورن و آثارش می خندیدند اما بعدها تمام رویاهای ژول ورن اتفاق افتاد، خیالات و نوشته های شما بچه ها حتما یک روزی اتفاق می افتد، آن موقع می توانید سینه خود را جلو دهید و بگویید من دنیا را عوض کردم، فقط که با سیاست نمی شود دنیا را عوض کرد با رویا پردازی هم می توان دنیا را تغییر داد.

 

گفتنی است، به مسابقه کتابخوانی بخوانیم، بفهمیم و بگوییم 500 اثر ارسال شد که 300 اثر در مرحله اول کتاب و 220 اثر به مرحله دوم راه پیدا کرد، 114 اثر به مرحله نیمه نهایی رسید، 12 اثر برگزیده و 2 اثر از ایرانی های خارج کشور در بخش ویژه و 100 اثر به عنوان اثر منتخب معرفی شدند.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خشکسالی خبرگزاری شبستان مساجد ازدواج اینفوگرافی دریای خزر سیاسی اخبار مسجد خانه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوکیشن سریال خانه سبز پس از ۳۰ سال (فیلم)

 

 

 

منبع : برترین

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تغییر چهره و صدای بهروز سریال پایتخت بعد ۵ سال (فیلم) تیپ و استایل جدید بازیگر نقش کودکی جواد جوادی در ونکوور (فیلم) تغییر صدا و چهره رحمان و رحیم سریال پایتخت بعد ۹ سال (فیلم)

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تغییر چهره بازیگر «خانه‌به‌دوش» بعد از ۲۰ سال
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • لوکیشن سریال خانه سبز پس از ۳۰ سال (فیلم)
  • کتاب من امام صادق (ع) را دوست دارم روانه بازار نشر شد
  • استقبال کودکان و نوجوانان از آثار مرتبط با امام جعفر صادق (ع)
  • تمسخر چکمه‌های پدرِ شاه، توسط آیت‌الله خمینی!
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • این شهید حتی موقع به‌ دنیا آمدن فرزندش هم حاضر نشد به خانه برگردد!